Cosplay fotografie

 

Disney, Harry Potter, star wars, Assassin's Creed, DC comics, Marvel, Genshin Impact , Naruto , Game of Thrones. Dit zijn maar enkele namen van de vele vele favorieten cosplay kostuums.  Mensen vinden het fantastisch om door middel van deze kostuums en accessoires een bepaald personage uit te beelden of een rol te spelen. Soms doet een persoon dit alleen maar dit kan ook met vrienden of familie. Ik heb zelfs hele gezinnen in kostuums gezien. Dat is toch fantastisch.  Ik zelf heb ook meerdere kostuums in mijn bezit. mijn favoriet is Wonder woman.

Ik kan helpen met een mooie herinnering van je cosplay.. Ik ben regelmatig te vinden op evenementen maar ik ga ook heel graag naar een locatie die voor jou of voor je personage belangrijk is.  Eventueel kan ik met photoshop extra elementen toevoegen. Mocht dit voor je karakter handiger zijn dan kan ik ook een bescheiden studio opbouwen bij mij aan huis. 

*LET OP; foto' s zijn voor privé gebruik en niet voor commerciële doeleinden. Dit kan eventueel wel geboekt worden

peaky blinders fotoshoot
dutch comic con
heenvliet zuidholland
hagrid harry potter
loki marvel
elfia haarzuilen
archeon
piraten fotoshoot
peakyblinders love fotoshoot
dutch comic con
dutch comic con
starwars foto

klik hier voor mijn cosplay instagram voor nog meer diverse voorbeelden: 

smile4fan_cosplayphoto

Wilt U een cosplay shoot boeken kijk dan bij meer informatie en prijzen voor alle details. Voor de allerkleinste kids heb ik ook diverse prinsessen jurken hangen. Stuur voor meer informatie en maten een berichtje. 

Houdt mijn instagram in de gaten voor updates. 

kinder cosplay
jurken te huur
heeswijk sneeuwwitje
halloween fotoshoot