Zakelijk & Evenementen

Ook op zakelijk gebied kan ik als fotograaf veel voor je betekenen. Hieronder heb ik diverse categorieën benoemd waarbij ik als fotograaf al veel ervaring heb en ook jou of je bedrijf kan helpen. Ik werk met officiële facturen en met BTW. 

 

*Personal branding shoot.

Jouw merk is meer dan alleen een logo; het is het verhaal van jouw onderneming. Een branding shoot gaat verder dan mooie foto's. Het legt de ziel en visie van jouw merk vast, creëert authenticiteit en versterkt jouw online aanwezigheid

Een sterke branding shoot brengt jouw unieke verhaal tot leven en maakt een blijvende indruk op je doelgroep. Het is een investering in de groei en geloofwaardigheid van jouw onderneming. 

*Feest of een Evenement

Een personeelsfeest laten vastleggen is fijn voor de herinneringen! De foto's kunnen dan geleverd worden met uw logo indien gewenst. Denkt U ook aan foto's met een Sinterklaasviering  of aan een groot feest met met kerst. Uiteraard kunnen ok privé feesten geboekt worden.

*Portret foto's van het personeel en/ of van uw bedrijf.

Voor de linkedin pagina's  of de website van het bedrijf. Dit kan eventueel  met de achtergrond van het bedrijf, of het kantoor. 

*Film

Een korte video is ook een goede mogelijkheid om u beter zichtbaar te maken. Dit kan gebruikt worden voor Reels op instagram, uw tiktok, of uw website of andere socials. 

Ik film met een DJIpocket2 camera evt in combinatie met een iphone en met mijn Canon camera. 

Onder deze pagina staan enkele voorbeelden van mijn films tot nu toe

 

Voor meer informatie, een vrijblijvend gesprek of overige vragen neem gerust contact op . 

 

 

kerst personeelsfeest vastleggen