Zakelijk & Evenementen

 

Wilt u graag dat uw klanten U en of uw product beter leren kennen? Wilt u professionele foto's van uw personeel? of wilt U een evenement of (bruiloft)  feest laten vastleggen? De jaarlijkse kerst of sinterklaas viering fotograferen??  Zoek dan niet verder maar vraag om een offerte bij Smile4fan.  

Denkt U aan de volgende mogelijkheden

*Personal branding shoot. 

Een personal Branding shoot is momenteel heel erg populair. Klanten willen graag weten wie er achter een product of dienst staat. Je wordt dus zelf je eigen merk.  Wat maakt jouw bedrijf uniek. Foto's helpen bij je zichtbaarheid, en die kan ik voor U maken. 

 

NIEUW VANAF AUGUSTUS 2023: ondersteuning van uw bedrijf in social Media, Facebook, instagram, teksten schrijven. meer info volgt. 

*Feest en Evenementen

Een personeelsfeest laten vastleggen is fijn voor de herinneringen! De foto's kunnen dan geleverd worden met uw logo indien gewenst. Denkt U ook aan foto's met Sinterklaas of met een kerstfeest.

ook privé feesten kunnen geboekt worden.

*Portret foto's van het personeel en/ of van uw bedrijf.

Voor de linkedin pagina's  of de website van het bedrijf. 

*Social media foto's 

Denkt U aan foto's voor uw Instagram, facebook pagina , linkedin , website 

*Film

Een korte video is ook een goede mogelijkheid om u beter zichtbaar te maken. Dit kan gebruikt worden voor Reels op instagram, uw tiktok, of uw website of andere socials. 

Ik film met een DJIpocket2 camera evt in combinatie met een iphone en met mijn Canon camera. 

Onder deze pagina staan enkele voorbeelden van mijn films tot nu toe. 

 

Een combinatie maken van bovenstaande is natuurlijk ook mogelijk. Neemt u gerust contact op met mij voor een vrijblijvende offerte. Dit kan per telefoon, whatsapp of e-mail.  BTW teruggave is mogelijk, ik werk met facturen. 

 

 

kerst personeelsfeest vastleggen