Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin er een hoop gebeurd met jou en je lijf.  Iedere vrouw ervaart de zwangerschap anders maar achteraf vinden de meeste vrouwen het fijn om die mooie buik vastgelegd te hebben.  Dit kan op verschillende momenten van de zwangerschap: 

 

1) zwangerschapsaankondiging:  Het moment om aan familie en vrienden aan te kondigen dat er een klein wondertje in je buik groeit.  Dit kan een koppelshoot zijn  met bv de echo, of babyschoentjes als accessoire. Als er al andere kinderen in het gezin zijn is het ook leuk om deze erbij te betrekken

2) gender reveal: een foto of video met de bekendmaking van het geslacht. Dit kan met ballonnen of met een rookbom, met een taart of met cupcakes. Deze kan ik ook eventueel als fotograaf voor je regelen. 

3) zwangerschapsshoot strand of bos rond 32-35 weken. Dit kan met of zonder partner. 

4) zwangerschapsshoot Studio 32-37 weken. Ook dit kan met of zonder partner.  Aanrader is op de foto te gaan met een zwangerschapsjurk waarin de buik extra mooi naar voren komt. Ik heb enkele jurken hier in de studio ook liggen. 

 

Als de baby er eindelijk is dan is het mogelijk om een new born Lifestyle shoot te boeken. Het beste moment hiervoor is in de de 3e of 4e week. Als gezinnetje hebben jullie dan de eerste week een beetje kunnen wennen aan elkaar en in de 2e en 3e week slaapt de kleine nog heel veel.  Er worden dan foto's gemaakt van het nieuwe gezinnetje in hun eigen omgeving. Dit kan uiteraard ook als de baby wat ouder is. 

 

 

Prijzen Zwangerschapsshoot 

(studio of buiten, koppel of solo)

 

E 99.-*

*inclusief:  6 Digitale foto's die U zelf heeft uitgekozen d.m.v. een online fotogalerij. 

Wilt U meer foto's dan kost dit E7,-  per foto. 

Ik  ben gevestigd in Spijkenisse. Prijzen zijn inclusief benzine kosten binnen een straal van 25 km bij postcode 3201. Buiten deze straal betaal je 25 cent per kilometer. 

 

Er zijn ook diverse jurken aanwezig die we kunnen gebruiken voor de shoot! vraag naar de maten

Prijzen lifestyle new bornshoot

 

E129,-*

*inclusief:  8 Digitale foto's die U zelf heeft uitgekozen d.m.v. een online fotogalerij. 

Wilt U meer foto's dan kost dit E7,- per foto. 

Ik  ben gevestigd in Spijkenisse. Prijzen zijn inclusief benzine kosten binnen een straal van 25 km bij postcode 3201. Buiten deze straal betaal je 25 cent per kilometer.