zes redenen om mij als fotograaf in te huren

Het delen van mooie momenten en herinneringen met prachtige foto's is altijd een geweldige manier geweest om de tijd stil te zetten. Maar waarom zou je een professionele fotograaf moeten inhuren voor jouw volgende fotoshoot? Hier zijn een paar goede redenen:

1️⃣ Vakmanschap: als Professionele fotograaf heb ik jarenlange ervaring en expertise. 

2️⃣ Apparatuur: Ik beschik over een hoogwaardige camera en lenzen die zorgen voor haarscherpe en levendige foto's.

3️⃣ Creativiteit: Fotografen hebben een artistiek oog en kunnen unieke composities en ideeën brengen die jouw foto's echt laten opvallen, dit geldt zeker ook voor mij.

4️⃣ Bewerking: Na de fotoshoot ga ik de beelden professioneel bewerken voor een nog mooier resultaat.maar ik blijf wel de natuurlijke kleuren behouden.

5️⃣ Tijd en Gemak: Mij als een professionele fotograaf inhuren neemt de stress van fotograferen weg, zodat jij je kunt concentreren op genieten van het moment samen met je gezin.

6️⃣ Herinneringen: Foto's zijn blijvende herinneringen. Met een professional ben je verzekerd van prachtige herinneringen om te koesteren.

Dus, als je op zoek bent naar die geweldige en kwalitatief goede  foto's die een verhaal vertellen en een leven lang meegaan, overweeg dan om mij als  professionele fotograaf in te huren. 

branding fotografie

Branding Fotografie: Het Krachtige Voordeel voor Jouw Bedrijf

In de wereld van marketing draait alles om een eerste indruk die je achterlaat. Een krachtige merkidentiteit is cruciaal om op te vallen en je klanten aan te trekken. Hier komt dan de branding fotografie om de hoek kijken. Deze vorm van fotografie biedt het onmiskenbare voordelen voor jouw bedrijf.

Branding fotografie gaat verder dan gewone foto's. Het draait om het vastleggen van de ziel en het karakter van jouw merk. Elke foto vertelt een verhaal.  Na de shoot kan je deze beelden gebruiken voor  op je website, sociale media, advertenties en zelfs drukwerk, waardoor je consistentie in je visuele communicatie behoudt.

SEO-optimalisatie speelt ook een rol. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites met boeiende en relevante inhoud. Goed geoptimaliseerde afbeeldingen met relevante alt-teksten en beschrijvingen verbeteren niet alleen de gebruikerservaring, maar kunnen ook de zichtbaarheid van je website vergroten.

Ik kan je helpen om die professionele foto's te maken! Ik fotograaf graag buiten in de natuur, in de stad voor een wat meer power foto of binnen in een leuk koffietentje 

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je merk te versterken en je online aanwezigheid te verbeteren, overweeg dan branding fotografie bij mij. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt door een onvergetelijke indruk achter te laten en je merk naar nieuwe hoogten te tillen. Klaar om je merk te laten stralen? 

waarom investeren in een fotoshoot

De waarde van een Familie fotoshoot: 


Familie is een bron van liefde, geluk en waardevolle momenten. Maar hoe vaak nemen jullie de tijd om deze kostbare ogenblikken vast te leggen? Een familiefotoshoot kan veel meer zijn dan alleen een fotosessie. Het is een investering in het vastleggen van dierbare herinneringen die een leven lang meegaan. In deze blog leg ik uit waarom een familiefotoshoot zo waardevol is en hoe het bijdraagt aan het versterken van familiebanden.

1. familie fotoshoot: Herinneringen voor het leven

Een familiefotoshoot legt niet alleen momenten vast maar het vangt ook emoties, persoonlijkheden en banden. Deze beelden vertellen het verhaal van je gezin door de jaren heen en dienen als tastbare herinneringen die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven.

2. Een versterking van familiebanden

Tijdens een fotosessie krijg je de kans om quality time met je familie door te brengen. Het lachen, knuffelen en samenwerken voor de camera creëert sterke en blijvende herinneringen.

3. Professionele kwaliteit

Als professionele familiefotograaf beschik ik over de expertise om je gezin op zijn best vast te leggen. Ik help je mocht daar behoefte aan zijn bij het kiezen van de juiste locatie, kleding en poses. Mede door mijn ervaring als pedagogisch medewerker zorg ik ook voor dat eventuele kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen. Als bonus wordt elke foto professioneel bewerkt voor het beste resultaat.

4. Een stressvrije ervaring

Geen gedoe met zelfontspanners of onscherpe smartphone-foto's. Een professionele fotoshoot biedt een stressvrije ervaring waarbij je je nergens zorgen over hoeft te maken. Je kunt ontspannen en genieten van het moment terwijl ik voor de rest zorg.

5. Unieke creativiteit

Mijn doel als familiefotograaf is om unieke en creatieve foto's te creëren die verder gaan dan  standaard gezinsportretten. Ik stel van te voren vragen over de familie en ik maak een moodboard. zo ben ik goed voorbereid. 

Dus, een familiefotoshoot is niet zomaar een investering in foto's; het is een investering in de geschiedenis en de toekomst van je gezin. Het versterkt banden, creëert herinneringen en levert prachtige foto's  op die je koestert.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een familiefotoshoot die je nooit zult vergeten

Lieve moeders en vaders

Kerst is in aantocht, en dat betekent gezelligheid, warmte en magische momenten! Als moeder weet je als geen ander hoe kostbaar deze tijd van het jaar is, vooral door de verwondering in de ogen van je kinderen. Daarom wil ik deze kerst extra speciaal maken met een onvergetelijke Kerst Mini Fotoshoot!

Mijn Kerst Mini Fotoshoot geeft niet alleen een kans om waardevolle herinneringen vast te leggen, maar het is ook een geweldige manier om je online fotoalbum te verrijken. Deel je prachtige kerstfoto's met vrienden en familie via sociale media en verspreid de kerstvreugde. Zelf maak ik er ieder jaar een kerstkaart van en deze stuur ik naar familie en vrienden. 

Laat jezelf samen met je dierbaren vastleggen in een betoverende kerstsfeer.  Het is een kans om de liefde en warmte van je gezin te vangen in prachtige beelden die je voor altijd zult koesteren.

Geen stress, geen gedoe! Het is de perfecte gelegenheid om even de tijd te nemen voor jezelf en je gezin, en tegelijkertijd iets waardevols te creëren om te delen met je dierbaren tijdens de feestdagen.

Maak deze kerst onvergetelijk. Reserveer nu je plekje voor onze Kerst Mini Fotoshoot en leg de magie van het seizoen vast. Want herinneringen zijn de mooiste cadeaus die je kunt geven en ontvangen.

kerstkaart maken

Datum 2023:

Zaterdag 4 november

&

zondag 5 november

 

 

voor en nadelen social media

Familiefoto's en Social Media: 

In het huidige tijdperk van digitale technologie is social media een belangrijk onderdeel geworden van het leven van veel moeders. Het stelt ons in staat om kostbare momenten te delen met familie en anderen over de hele wereld.  In deze blogpost ga ik dieper in op het onderwerp "Familiefoto's en Social Media" en bespreek ik enkele belangrijke voor en nadelen.

Het Belang van Toestemming en Privacy voor Jou en Je Gezin

Voordat je de foto's van een familieshoot op sociale media deelt, is het van het grootste belang om toestemming te krijgen van je hele gezin. Het is essentieel dat ieder gezinslid begrijpt waar de foto's zullen worden gedeeld en wat het bereik kan zijn. Sommige gezinsleden geven misschien de voorkeur aan privacy en willen niet dat foto's van zichzelf op openbare platforms verschijnen. Kleine kinderen kunnen hier nog niet zelf over beslissen. Denk hier goed over na als ouder. 

De voordelen van het delen van familiefoto's op social media? :

 1. Delen met Familie en vrienden! : op bijvoorbeeld instagram kan je Je kostbare momenten en herinneringen delen met vrienden en familie, vooral als ze ver weg wonen.

 2. Het is gemakkelijk en toegankelijk: Familieleden en geïnteresseerden kunnen altijd en overal toegang krijgen tot jouw foto's, zolang ze internet hebben.

 3. Creatieve uitdrukking: Social media biedt voor moeders een platform om je fotografische vaardigheden te tonen en je creativiteit te uiten.

 4. Op zoek naar sociale goedkeuring: Als moeder kan je positieve feedback en waardering ontvangen voor je geweldige familie foto, mits de kwaliteit uiteraard goed is. 

 5. Deel van een online gemeenschap: Het delen van familiefoto's kan je betrekken bij een gemeenschap van gelijkgestemde moeder en ouders.je kan een community creëren. 

 6. Herinneringen bewaren in een online fotoboek : Social media kan fungeren als een digitaal archief voor het bewaren van dierbare foto's en verhalen. Zo heb ik zelf een besloten instagram account genaakt van mijn dochter en plaatste ik wekelijks een foto of video. 

 7. Mogelijkheid om te delen met een breder publiek waar je ook bent: Als je wilt, kun je je foto's delen met een groter publiek en zo anderen inspireren of impact hebben, dat is vooral ook handig als je bijvoorbeeld op vakantie bent. 

Wat zijn de Nadelen van het delen van familiefoto's op social media?:

 1. Privacy:  Zoals direct aan het begin vermeld.. Het delen van familiefoto's kan de privacy van je gezin in gevaar brengen, vooral als je niet goed nadenkt over wie de foto's kan zien.

 2. Overbelasting: Te veel foto's delen kan overweldigend zijn voor je volgers en kan leiden tot desinteresse.

 3. kwaliteit : wees er wel van bewust dat kwaliteit nog altijd boven kwantiteit staat. het delen van mooiere en professionele fotos zorgen voor meer bereik dan slechte mobiele fotos. 

 4. Het ontvangen van negatieve reacties: Niet iedereen is even aardig; Je kunt negatieve opmerkingen of kritiek ontvangen, wat je kan ontmoedigen.

 5. Tijdsintensief: Het cureren en delen van foto's op sociale media kan veel tijd in beslag nemen.

 6. het kan zorgen voor afleiding: Sociale media kunnen afleiden van het genieten van echte momenten, omdat je bezig bent met vastleggen en delen.

 7. Vergelijkingen van anderen: Het constant zien van foto's van andere gezinnen kan leiden tot vergelijkingen en onrealistische verwachtingen. Wees hiervan bewust. En daarbij, op social media zijn het vaak mooie kanten.

Het is  echt belangrijk om zorgvuldig af te wegen welke voordelen en nadelen relevant zijn voor jou bij het delen van familiefoto's op social media. en dit geldt niet alleen voor jou maar voor het hele gezin. 

Als fotograaf respecteer ik de wensen van privacy. Ik zal altijd na een Familieshoot vragen of ik de foto's mag gebruiken voor mijn portfolio. Is dit niet het geval dan doe ik dat ook niet. 

Ben jij klaar om de mooiste foto's te delen op jouw social media? maak dan een afspraak met mij en ik zorg voor die social media waardige foto's die professionaliteit en kwaliteit uitstralen! 

 

kinderfotograaf.spijkenisse
peakyblindersfotoshoot
peakyblinderscosplay.nederland
fotoshoot.smile4fan.fannydonk
smile4fan.spijkenisse.foto.cosplay
fotograaf.spijkenisse. gezocht

Augustus 2021

Styled shoot: Peaky Blinders...

Dit was een hele gave shoot om te organiseren. Mijn man is fan van deze serie en ineens had ik een ingeving om er een styled shoot van te gaan maken.  Ik had wat concepten bedacht, wat kleding bij elkaar gezocht en modellen gevonden.  Bij een carnavalswinkel nog de nodige accessoires besteld want zelf wilde ik ook wel op de foto erbij.  Wel wat lastig want wie neemt dan de foto's maar dat is uiteindelijke  goed gekomen. Met mijn modellen ging ik op zoek naar een goede locatie voor deze shoot. We kwamen uit bij een oude pakhuis in Vlaardingen. Het was er vervallen en vies maar precies goed voor de foto's.  Het weer werkte perfect mee en de modellen waren top en gingen helemaal op in hun rollen! Ze hadden erg hun best gedaan.  Het resultaat mag er dan ook zijn! We hebben veel gave en leuke reacties gehad dus op naar de volgende shoot!

(Op mijn youtube kanaal zie je the making of! https://youtu.be/9oLpT6cY9K8 )

Wil jij dit ook? deze stijl of een andere stijl? bericht me gerust!

By the order of the peaky blinders 

 

Fanny Donk Virtual Assistant