Prijzen & Informatie

Family fotoshoot

Herinneringen maken doe je samen.. Daarom is het zo belangrijk om regelmatig ook een moment samen vast te leggen tijdens een fotoshoot.

Waar kan een familie fotoshoot dan gaan plaatsvinden? We kunnen afspreken op een prachtige locatie waarin de omgeving geweldig meedoet met de foto. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het strand. Ook foto's maken in een bos zorgt voor geweldige plaatjes met mooie kleuren.  Tevens kan foto's maken in een grote stad ook heel tof zijn. Er zijn genoeg mooie plekken in Zuid-Holland of zelfs er buiten. Mocht je zelf een prachtige grote tuin hebben dan is dit ook mogelijk.. Je kan met mij sparren over de mogelijkheden! 

Portret fotoshoot

Een foto van jezelf voor op je social media; een foto voor je ouders, een foto voor je geliefde;  Ook dit is mogelijk.!

Wil je zakelijke fotos voor je bedrijf of onderneming dan valt dit onder een branding shoot. (ga hiervoor naar het kopje zakelijk)

LauraHeijgen fotoshoot model

Kinderfotografie

Jarenlang heb ik in de kinderopvang mogen werken. Inmiddels ben ik ook zelf moeder geworden van een dochtertje en is zij geregeld mijn fotomodel. Door mijn jarenlange ervaring met werken met kinderen heb ik de tools in huis om leuke fotos met en van ze te maken in een gezellige ongedwongen sfeer. We kunnen in mijn bescheiden studio foto's maken, maar we kunnen ook naar een locatie gaan. In het strand of in een bos kunnen de kinderen heerlijk tussendoor even rennen.  Eventueel kan ik ook bij U thuis komen met mijn mobiele studio. (zwart/wit achtergrond)

kinderfotograaf rotterdam

Love fotoshoot

Samen met je partner prachtige foto's maken. Een uitspatting van liefde, een stiekeme aanzoek, een loveshoot in het bos. Liefde kent geen grenzen, Laat mij jullie liefde vastleggen met mijn camera. Dit kan geposeerd maar juist de spontane ongedwongen plaatjes leveren ook mooi resultaat op. Strand, bos of andere locaties zorgen voor een extra mooie sfeer. 

Zwangerschap en Baby fotoshoot

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin er een hoop gebeurd met jou en je lijf.  Iedere vrouw ervaart de zwangerschap anders maar achteraf vinden de meeste vrouwen het fijn om die mooie buik vastgelegd te hebben.  Dit kan op verschillende momenten van de zwangerschap: 

1) zwangerschapsaankondiging:  Het moment om aan familie en vrienden aan te kondigen dat er een klein wondertje in je buik groeit.  Dit kan een koppelshoot zijn  met bv de echo, of babyschoentjes als accessoire. Als er al andere kinderen in het gezin zijn is het ook leuk om deze erbij te betrekken

2) gender reveal: een foto of video met de bekendmaking van het geslacht. Dit kan met ballonnen of met een rookbom, met een taart of met cupcakes. Deze kan ik ook als fotograaf voor je regelen mocht je daar hulp bij nodig hebben.. 

3) zwangerschapsshoot strand of bos of een andere bijzondere locatie naar wens. rond 32-35 weken. Dit kan met of zonder partner. In een prachtige omgeving maken we foto's met de volle aandacht voor je mooie buik. 

4) zwangerschapsshoot Studio 32-35 weken. Ook dit kan met of zonder partner.  Aanrader is op de foto te gaan met een zwangerschapsjurk waarin de buik extra mooi naar voren komt. Ik heb enkele jurken hier in de studio ook liggen. 

Als de baby er eindelijk is dan is het mogelijk om een new born Lifestyle shoot te boeken. Het beste moment hiervoor is in de de 3e of 4e week. Als gezinnetje hebben jullie dan de eerste week een beetje kunnen wennen aan elkaar.  Er worden dan foto's gemaakt van het nieuwe gezinnetje in hun eigen omgeving. Dit kan uiteraard ook als de baby wat ouder is.

 

 

Kerst mini Shoot

Een jaarlijks terugkomende traditie! Een kerstfoto van uw kind(eren). Hartstikke leuk voor het familiealbum of voor de jaarlijkse kerstkaart. Ieder jaar zorg ik voor een leuk thema. Rond oktober maak ik de nieuwe datums met tijdsloten bekend, houdt daarom goed mijn socials in de gaten om een plekje te kunnen bemachtigen. 

Een mini shoot duurt 15-20 minuten. U kunt buiten het pakket om foto's bijkopen uiteraard. Dit geldt voor al mijn shoots.  

Inhoud:

3 foto’s digitaal zelf uitkiezen d.m.v. online galerij., Maximaal 6p

E 59*

kerstmini fotoshoot
kerstmis 2023
kerstfotoshoot
kerstminishoot
fotograaf feesten en partijen

Feesten & Partijen

Als fotograaf heb ik meer dan een jaar foto's kunnen maken in een club hier in Spijkenisse,  Ook word ik regelmatig gevraagd om te komen fotograferen bij bruiloften en andere bijzondere gelegenheden.!

Geen gedoe met zelfontspanners of onscherpe smartphone-foto's. Een professionele fotoshoot biedt een stressvrije ervaring waarbij je je nergens zorgen over hoeft te maken. Je kunt ontspannen en genieten van het moment terwijl ik voor de sfeer en spontane momenten zorg.

(Tegen een meerprijs kan ik wel een leuke achtergrond meenemen zodat je een fotoshoothoek creëert.

prijs: 1e uur 125,-* ; elk opvolgend uur: E99,- *

*eventuele reiskosten komen hier nog bij

Kinderfotograaf

Fun verjaardag shoot of andere wensen

Wil je een foto met je verzameling of je hobby's? een foto waarin je bedolven bent in spekjes, of met iets anders waar je gek op bent?? Wil je een volwassen cake smash foto?  Heb je een andere wens of vraag? Laat het me weten en we kijken wat er mogelijk is. Ik kan ook voor materialen zorgen. 

Inhoud:

prijs op afspraak