fotograaf.spijkenisse.jpg

Welkom op mijn website! Ik ben Fanny Donk, een Brabantse fotograaf met een passie voor het vastleggen van kostbare momenten. Na mijn avonturen in binnen- en buitenland ben ik uiteindelijk in Spijkenisse beland, waar ik mijn liefde vond. Mijn carrière is gevarieerd geweest, variërend van de fastfoodindustrie tot het toerisme en de kinderopvang.

Mijn ervaring als pedagogisch medewerker, private nanny in Amsterdam en Amerika, en mijn werk op administratieve en serviceafdelingen hebben me waardevolle inzichten gegeven in het omgaan met mensen. Maar wat me altijd heeft geïnspireerd, is het vastleggen van momenten door middel van foto's en video's.

Ik ben toegewijd aan het maken van prachtige herinneringen voor jou en je dierbaren. Mijn ervaring in het werken met kinderen heeft me geholpen om kinderen op hun gemak te stellen en hen op een speelse en gezellige manier vast te leggen. Of je nu een gezinsfotoshoot wilt, een fotoalbum van een speciale dag of feest van belangrijke gebeurtenissen, ik sta voor je klaar.

Ik heb een kleine, knusse studio in onze overkapping, maar ik kom graag naar jou toe of naar een locatie van jouw keuze. Buitenfoto's kunnen een extra dimensie toevoegen aan je herinneringen en zorgen voor een unieke sfeer. Neem contact met me op via WhatsApp, telefoon of e-mail om je wensen te bespreken. Samen kunnen we prachtige herinneringen creëren die je voor altijd zult koesteren

fotograaf.nissewaard.smile4fan
fotoshoot.spijkenisse.snoep.jpg
fannydonk.fotograaf.rotterdam.jpg
studie.fotografie.smile4fan
Fanny Donk Fotograaf
kinderfotograaf

Laatste foto's dankzij Peterfortyseven en Alasuus, en Patrick Dalderop